WIE ZIJN DE MATCHMAKERS?

Kunt u hulp gebruiken in uw zoektocht naar een nieuwe droomplek en de verkoop van uw huidige woning of het verhuren van uw woning?
Wanneer u ons belt kunt u rekenen op een hoge doses enthousiasme, gedrevenheid en een scherpe offerte.

Vanessa

Waar ben je opgegroeid?

‘Ik ben opgegroeid in Buitenveldert en heb hele warme jeugdherinneringen aan deze buurt. De speeltuin ‘Goudestein’ waar ik als klein meisje altijd naar het hoogste punt in het grote klimrek wilde. Met kriebels in mijn buik, dat wel, maar ik was altijd mijn grenzen aan het opzoeken. Ook als tiener kwamen we daar vaak om te tennissen met buurtjongeren. En het leuke is: deze vrienden wonen nog steeds in de buurt en zie ze nog regelmatig.’

Welke buurt heeft voor jou de mooiste herinneringen?

‘Amsterdam Zuid en met name de Beethovenstraat. Onlangs heb ik een wandeling gemaakt met de schrijver van het boek De Beethovenstraat, de heer Frank van Kolfschooten. Toen kwamen alle herinneringen weer boven: lunchen bij Delcavi met mijn moeder, het uitzoeken van een mooi boek bij boekhandel van Rossum. De Beethovenstraat had iets chics. En nog steeds kom ik er graag.

Wat ik nu zo leuk vind aan mijn werk is dat ik een kijkje mag nemen in de huizen, en dat ik de mooie verhalen mag horen van de bewoners van deze straat.’

Wat was je eigen eerste aankoop?

‘Mijn eerste aankoop was een twee-onder-een-kapwoning in de Wattstraat in Badhoevedorp. Weg uit het vertrouwde Amsterdam. Dat was in het begin even omschakelen maar al snel voelde ik me er erg thuis. Badhoevedorp is een hecht dorp. Iedereen kent elkaar en de sportclubs en -verenigingen zijn in mijn ogen een bindende factor. Nu de snelweg A9 is omgeleid, gaat er een hoop veranderen in positieve zin. Er zal veel nieuwbouw gerealiseerd worden en het dorp zal nog groener worden. Voorlopig blijf ik dus nog even.’

Wanneer heb jij een prima werkdag gehad?

‘Ik word vrolijk wanneer ik leuke gesprekken heb gehad met mensen en meer heb kunnen doen dan wat op mijn to do-list stond.

Op welke verkoop ben je het meest trots?

‘Het afgelopen jaar heeft een klant mij het vertrouwen gegeven om zijn pand in de Kerkstraat te mogen verkopen. Een prachtig en statig pand met een mooi verhaal. Tijdens onze ontmoeting kreeg ik smakelijke anekdotes te horen over zijn studietijd, wat hij in het huis allemaal heeft meegemaakt en hoe leuk het was om daar te wonen. De Kerkstraat was ‘ons kent ons’ . Ik vind het prachtig om die verhalen te horen zodat ik ze over kan brengen aan kandidaat-kopers die zo weer hun eigen mooie herinneringen gaan maken.’

Grootste ambitie?

‘Mijn grootste ambitie is om met mijn opgedane ervaring en kennis een succesvol makelaarskantoor neer te zetten. Een plek creëren waar ik mensen kan helpen om een volgende stap te maken.’

Fenny

Waar ben je opgegroeid?

‘Mijn jeugd heeft zich afgespeeld in Buitenveldert en om precies te zijn aan de zuidkant, waar de Amstelveenseweg grenst aan de Kalfjeslaan in Amstelveen. De buurt had toen nog vele parkjes, bosschages en grasvelden waar wij lange zomers buiten speelden, de mooiste hutten bouwden en waar ik samen met mijn tweelingzus allerlei kattenkwaad uithaalde. Ik had er een zorgeloze jeugd en ging er naar school: de St. Josef basisschool en het Christelijk Lyceum Buitenveldert. Het leuke is dat beide scholen nog steeds bestaan en dat ik met enige regelmaat ouders van klasgenoten of vroegere vriendjes tegenkom als ik daar voor werk in de buurt ben.’

Welke buurt heeft voor jou de mooiste herinneringen?

‘Buitenveldert natuurlijk. Mijn verkoop skills heb ik reeds op jonge leeftijd ontwikkeld op de jaarlijkse Koninginnedag vrijmarkt op het Gelderlandplein, dat toen nog een open plein was. Elk jaar verdienden mijn zusje en ik er een extra zakcentje met de verkoop van ons oude speelgoed en onze kleren. We leerden daar onderhandelen en voor de beste verkoopprijs te gaan.’

Wat was je eigen eerste aankoop?

‘Vanwege de lange wachtlijsten om een huurwoning te bemachtigen, heb ik op jonge leeftijd al mijn eerste appartementje aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen gekocht. Ik was 21 jaar en wilde op eigen benen staan. Na wat omzwervingen via Badhoevedorp ben ik weer in Amstelveen terecht gekomen: een riant appartement aan het Goereesepad.’

Wanneer heb jij een prima werkdag gehad?

‘Makelaar zijn is een van de leukste en meest gevarieerde jobs die ik ken, nooit saai en altijd anders! Als ik mijn opdrachtgevers het goede nieuws kan brengen dat we hun droomhuis hebben kunnen aankopen, of hun huis hebben kunnen verkopen of verhuren, dan kan mijn dag niet meer stuk. De grootste voldoening krijg ik van het blij maken van mijn klanten.’

Grootste ambitie?

‘Als gedreven makelaar wil ik zo veel mogelijk mensen helpen bij het realiseren van hun woonwensen. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuw droomhuis, de verkoop van het bestaande huis of het verhuren van een woning. Alle aspecten van het makelaarsvak vind ik boeiend. Mijn grootste drijfveer is dat ik de verwachtingen van mijn klanten waar wil maken, sterker nog: liever overtref!’

Carolina

Waar ben je opgegroeid?

Ik ben opgegroeid in Haarlem. Het fijne aan deze stad is dat je alles in de buurt hebt: een prachtige, oude stad, duinen, strand en zee en… op dat alles op nog geen 20 minuten van Amsterdam/ Amstelveen. Amstelveen ken ik inmiddels goed. Mijn partner komt er vandaan en we hebben er samen heel wat avonturen beleefd. Amstelveen biedt een aangename, groene woonomgeving, je kunt er goed shoppen en met de tram of metro ben je zo in hartje Amsterdam.

Welke buurt heeft voor jou de mooiste herinneringen?

Tijdens mijn studie heb ik in de Jordaan gewoond. Dat toentertijd nog een echte, enigszins vervallen volksbuurt was. Heb er geweldige herinneringen aan: de kroegjes en restaurantjes, de Jordanezen, met het hart op de tong, die je toen nog aansprak als tante Nel of ome Wim.

Wat was je eigen eerste aankoop?

Een herenhuis in Haarlem, vlak buiten het centrum. Wat je nu een opknapper zou noemen, al zag ik het toen niet zo. Met prachtige, originele, art deco details. We hebben het helemaal zelf verbouwd.

Wanneer heb jij een prima werkdag gehad?

Ik houd er van om dingen te analyseren en voor anderen inzichtelijk te maken. En ik houd van schrijven. Een geslaagde werkdag heb ik als ik een van beide activiteiten heb uitgevoerd.

Op welke verkoop ben je het meest trots?

De afgelopen jaren heb ik twee managementboeken geschreven. Het schrijven van het tweede boek Happy in je Werk was het moeilijkste wat ik ooit in mijn leven gedaan heb. De voldoening die ik voelde toen het boek eindelijk in de boekhandel lag, zal moeilijk te overtreffen zijn.

Grootste ambitie?

Als onderdeel van het team, wil ik mijn ervaring en kennis inzetten om te helpen het succes van ELAN Makelaars, als fris, servicegericht en dynamisch makelaarskantoor, verder te laten groeien.

Jaimy

Waar ben je opgegroeid?

Ik ben opgegroeid in Goirle, een klein dorpje in Noord-Brabant gelegen tegen de Belgische grens. Het fijne hieraan is dat het gelegen is in een bosrijke omgeving waar ik leuke herinnering aan heb.

Welke buurt heeft jouw mooiste herinnering?

De wijk “Oudwijk” in Utrecht, gelegen nabij het Wilhelminapark.
De prachtige huizen die gelegen zijn om het park, de bedrijvigheid, het heerlijke restaurant en de mensen. Met 10 minuten lopen sta je in het oude centrum van Utrecht.

Wat was je eigen eerste aankoop?

De eerste woning die ik kocht was samen met mijn man. Een prachtige woning gelegen in het midden van het land met een prachtige tuin.

Wanneer heb je een prima werkdag gehad?

Als het lekker druk is, de telefoon vaak gaat en verschillende werkzaamheden verricht moeten worden. Dat je bij jezelf denk, dit is voor vandaag niet haalbaar maar aan het einde van de dag is alles toch klaar. Dat geeft mij een voldaan gevoel.

Wat geeft jou het meest voldoening?

Zorgen dat het kantoor van ELAN Makelaars op rolletjes loopt en dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Grootste ambitie?

Mijn grootste ambitie is om niet alleen klanten blij te maken, maar ook de makelaars Vanessa en Fenny volledig te ontzorgen. Zorgen dat het kantoor van ELAN Makelaars op rolletjes loopt en dat  alles tot in de puntjes geregeld is.

Ghislaine

Waar ben je opgegroeid?

Ik ben opgegroeid in het kleine dorpje Schalkwijk in de gemeente Houten. Het dorpje heeft een landelijke uitstraling en biedt veel ruimte om te wonen. Dit vind ik het fijne aan het dorp.

Welke buurt heeft voor jou de mooiste herinneringen?

Schalkwijk natuurlijk. De mooie boerderijen en het vrij en landelijk wonen. Wat Schalkwijk voor mij zo speciaal maakt, zijn de herinnering van vroeger en de herinneringen die ik nog steeds maak in dit mooie dorp.

Wat was je eigen eerste aankoop?

Nog geen woning gekocht/gehuurd.

Wanneer heb jij een prima werkdag gehad?

Ik heb een succesvolle werkdag gehad als ik al mijn doelen en taken heb voltooid en wanneer er productieve en positieve interacties hebben plaatsgevonden met collega’s en opdrachtgevers. Ook vind ik het belangrijk dat ik een gevoel van voldoening heb aan het einde van de dag.

Grootste ambitie?

Mijn grootste ambitie is dat ik mijn uiterste best doe om ervoor te zorgen dat alles op orde is. Of het nu gaat om kleine of grote zaken, ik ben vastbesloten om ervoor te zorgen dat het lukt en mijn ervaringen en kennis in te zetten en dit verder te laten groeien.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN