ONZE DIENSTEN

Aankoop

Een huis kopen in tijden van schaarste: het hoeft geen illusie te zijn

De crisis is voorbij, niet alleen voor makelaars en maar ook voor iedereen die een huis wil kopen. Maar een nieuw probleem is alweer geboren: de schaarste op de huizenmarkt. Het lijkt wel of een huis kopen een illusie is geworden. Wij laten u zien dat een huis kopen geen roulettespel is, maar een kwestie van vertrouwen, en met onze slimme praktische tips wordt het een bron van plezier. Wij gaan dóór, totdat u uw droomhuis heeft gevonden.

Verhuur

Uw huis verhuren: de voordelen en nadelen op rij

Wel eens overwogen om uw woning te verhuren? Door de toenemende groei van het aantal expats en de krapte op de woningmarkt in deze regio zou dit wel eens een hele verstandige optie kunnen zijn. Maar let op: er zijn zowel financiële voordelen als nadelen, de regelgeving is ingewikkeld en er zijn valkuilen. ELAN makelaars is op de hoogte van de laatste regelgeving en kan u hier alles over vertellen. Als de juridische en praktische kanten helder zijn, gaan wij graag voor u op zoek naar de juiste huurder.

Verkoop

Uw huis verkopen: zet uw liefde en herinneringen in

Uw huis is te klein geworden, of juist te groot. U gaat samenwonen, of juist uit elkaar. Er zijn vele redenen om uw huis te koop te zetten maar hoe dan ook, uw huis zit boordevol herinneringen en emoties, net op een moment dat u zakelijk moet zijn. Dus nemen wij de tijd om naar uw vragen en wensen te luisteren en te praten over dat wat uw woning zo geliefd maakt, zodat we dat kunnen vertellen aan mogelijke nieuwe bewoners. Wij bespreken de aanpak die het beste bij u past, en we informeren u uitgebreid over onze manier van werken. Zo gaan we samen voor het optimale resultaat.