BLOEMENDAAL, Kleverlaan 5 A4

te koop € 475.000,00 k.k.

 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal verdiepingen: 1
 • Inhoud: 266 m³
 • Woonoppervlakte: 74 m²
 • Bouwjaar: 1957
 • Soort:
 • Status:

Omschrijving

**You will find the English translation below**

OPEN HUIS 9 DECEMBER VAN 10.00 UUR TOT 12.00 UUR. BEZICHTIGEN ZONDER AFSPRAAK.

Dit KARAKTERISTIEKE appartement (energielabel B) op de begane grond heeft een fantastisch VRIJ UITZICHT OVER WEILANDEN waar ’s zomers de koeien en schapen grazen. Dit sfeervolle lichte woonhuis heeft ALLERLEI OPTIES: de vier kamers zijn naar wens in te delen in een woonkamer en suite, slaapkamer(s) en een (eet-) keuken.
De ZONNIGE VOORTUIN met veel groen ligt op het zuidwesten. De eveneens groene, BESCHUTTE ACHTERTUIN biedt veel privacy en is bereikbaar vanuit de keuken en de woon/slaapkamer. Kortom: op ieder moment van de dag kunt u heerlijk van de zon genieten.
Dit huis ligt op een TOPLOCATIE. Op loopafstand van het gezellige dorp Bloemendaal met leuke winkels, supermarkt en goede restaurants en cafés. En vlakbij Centrum Haarlem, de duinen en het strand. Met een GOEDE BEREIKBAARHEID met het openbaar vervoer en nabij de uitvalswegen naar Amsterdam, Alkmaar, Schiphol en Den Haag.

WONEN
Je betreedt de woning via het trappenhuis. De entree met hal geeft toegang tot de badkamer, het separate toilet met fontein, de slaapkamer en de royale living. Deze woonkamer is zonnig en licht dankzij de grote raampartijen en kijkt uit op de voortuin. Er is een schouw met Smeg gashaard die voor extra sfeer en warmte zorgt in de koude wintermaanden. De living heeft tussendeuren naar de kamer die nu in gebruik is als slaapkamer maar ook bij de living te betrekken is. Dat is het fijne aan dit huis, met eenvoudige ingrepen is de functie van de 4 kamers gemakkelijk te veranderen.
De “slaap-“ kamer heeft een toegang tot de achtertuin.

KOKEN
De keuken heeft aan beide zijden werkruimte en kastruimte. Het werkblad is van een onderhoudsarme natuursteen en heeft twee spoelbakken. Alle inbouwapparatuur is aanwezig: een combimagnetron, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vierpits gasstel en afwasmachine. De keuken heeft ook een deur naar de besloten achtertuin.

SLAPEN
Er zijn twee slaapkamers. De master bedroom heeft en suite deuren naar de living. En geeft toegang tot de zonnige achtertuin. De tweede slaapkamer heeft een bescheiden formaat en kan prima dienst doen als baby- of kinderkamer.

BADEN
De badkamer is smaakvol uitgevoerd in natuursteen en heeft een heerlijke inloopdouche met regendouche. Er is een wastafelmeubel. Deze ruimte wordt comfortabel verwarmd door vloerverwarming.

BERGING
Er is opslagruimte genoeg in deze woning: op de bovenste verdieping van het complex bevindt zich een inpandige berging. In de achtertuin is een kast voor de cv-ketel en de schoonmaakspullen. En dan is er nog de ruime schuur met de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

BUITEN
Dit appartement heeft dankzij de ligging op de begane grond geen gebrek aan buitenruimte. Er is een zonnige voortuin met veel groen op het zuidwesten, die vrij uitkijkt op weilanden. Volgens de gemeentelijke verordening is dit uitzicht blijvend: er zal hier nooit gebouwd gaan worden. En er is een beschutte achtertuin waar voldoende ruimte is voor een loungehoek en een grote buitentafel.
De achtertuin heeft een achterom, die uitkomt bij garages die te huur worden aangeboden. Maar een garage is geen noodzaak, want voor de deur is het gratis parkeren!

LOCATIE
Dit huis ligt op een zeer centrale locatie. Op de fiets ben je zo in de duinen en op het strand. Centrum Haarlem is binnen 10 fietsminuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, dankzij de nabijheid van de NS-stations van Bloemendaal en Haarlem. Via de nabijgelegen Randweg van Haarlem ben je snel met de auto onderweg naar Amsterdam, Alkmaar, Heemstede, Schiphol en Den Haag.
De leuke winkelstraat van het dorp Bloemendaal ligt op loopafstand. Naast de Albert Heijn en de HEMA is er een gevarieerd aanbod van (speciaal) winkels, goede restaurants en gezellige (eet)cafés.
In de directe nabijheid zijn verschillende basis- en middelbare scholen. In het omringende groen zijn verschillende sportfaciliteiten, van cricketclubs tot tennisverenigingen

HIGHLIGHTS
- Bouwjaar 1957;
- Energielabel B;
- Woonoppervlakte ca 74m² ;
- Achtertuin ca 70 m2, voortuin ca 40 m2;
- Goed onderhouden met behoud van originele details ;
- Voorzien van dubbel glas;
- Actieve en gezonde VvE, er is een MJOP;
- VvE-bijdrage is € 175,- per maand;
- Vier ruime kamers met hoge plafonds;
- Cv-ketel uit 2011;
- Voor- en achtertuin;
- Ouderdoms-, asbest clausule zijn van toepassing;
- Oplevering kan snel, in overleg.

NOOT VAN DE BEWONER:
‘Wat mij destijds opviel aan dit huis was het licht en dat bleek voor alle seizoenen te gelden. In de zomer staat de zon hoog, dan blijft het in de leefruimtes aangenaam koel. ‘s Winters komt hij tot achter in de woonkamer, waardoor je ook op grijze dagen veel lichtinval hebt.
Kinderen kunnen veilig in de omgrensde achtertuin spelen, maar ook voor huisdieren is het een ideale plek. We zijn vaak op de fiets naar de duinen en het strand geweest, en wandelen kan overal in de wijde omgeving. De Kennemerduinen en de Waterleidingduinen zijn op fietsafstand, en de vele landgoederen zijn een ontdekkingstocht waard. Het gezellige dorpscentrum heeft naast leuke winkeltjes een uitgebreid horeca-aanbod, en uiteraard zijn Albert Heijn en de Hema er ook te vinden. Wie van het uitgaansleven houdt, kan op pad in Haarlem, maar ook naar Amsterdam: dat is slechts 15 treinminuten ver, met gratis parkeren bij het station. Voor thuisblijvers blijft het uitzicht geweldig, met in de warmere maanden koeien, kalfjes en schapen aan de overkant, net als de vele foeragerende vogels waaronder ooievaars. Zowel in de voor- als in de achtertuin zijn tuinvogels frequente bezoekers. Al met al een bevoorrechte plek om te wonen.


“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing”


** English translation**

OPEN HOUSE DECEMBER 9 FROM 10:00 AM TO 12:00 PM. VIEWING WITHOUT APPOINTMENT.

This CHARACTERISTIC apartment (energy label B) on the ground floor has a fantastic UNOBSTRUCTED VIEW OVER MEADOWS where cows and sheep graze in the summer. This attractive bright house offers VARIOUS OPTIONS: the four rooms can be arranged as desired into a living room and suite, bedroom(s), and a (dining) kitchen.
The SUNNY FRONT GARDEN with lots of greenery is located to the southwest. The also green, SHELTERED BACK GARDEN offers plenty of privacy and is accessible from the kitchen and the living/bedroom. In short, you can enjoy the sun at any time of the day.

This house is in a PRIME LOCATION. Within walking distance of the charming village of Bloemendaal with nice shops, a supermarket, and good restaurants and cafes. And close to the center of Haarlem, the dunes, and the beach. With GOOD ACCESSIBILITY by public transport and near the roads to Amsterdam, Alkmaar, Schiphol, and The Hague.

LIVING
You enter the house through the stairwell. The entrance with hall provides access to the bathroom, the separate toilet with fountain, the bedroom, and the spacious living room. This living room is sunny and bright thanks to the large windows and overlooks the front garden. There is a mantelpiece with a Smeg gas fireplace that adds extra atmosphere and warmth in the cold winter months. The living room has connecting doors to the room currently used as a bedroom but can also be included in the living area. That's the beauty of this house; with simple interventions, the function of the 4 rooms can be easily changed.
The "sleeping" room has access to the backyard.

COOKING
The kitchen has workspace and cupboard space on both sides. The countertop is made of low-maintenance natural stone and has two sinks. All built-in appliances are present: a combination microwave, extractor hood, fridge/freezer, four-burner gas stove, and dishwasher. The kitchen also has a door to the private backyard.

SLEEPING
There are two bedrooms. The master bedroom has ensuite doors to the living room and provides access to the sunny backyard. The second bedroom is modest in size and can serve well as a baby or children's room.

BATHING
The bathroom is tastefully executed in natural stone and has a delightful walk-in shower with a rain shower. There is a washbasin. This space is comfortably heated by underfloor heating.

STORAGE
There is plenty of storage space in this house: on the top floor of the complex, there is an indoor storage room. In the backyard, there is a cupboard for the central heating boiler and cleaning supplies. And then there is the spacious shed with connections for the washing machine and dryer.

OUTSIDE
Thanks to its location on the ground floor, this apartment has no shortage of outdoor space. There is a sunny front garden with lots of greenery facing southwest, overlooking meadows. According to the municipal ordinance, this view will remain: no construction will take place here. And there is a sheltered backyard with enough space for a lounge area and a large outdoor table.
The backyard has a back entrance, leading to garages that are offered for rent. But a garage is not necessary because there is free parking in front of the door!

LOCATION
This house is in a very central location. By bike, you can quickly reach the dunes and the beach. The center of Haarlem is accessible within 10 minutes by bike. Accessibility by public transport is good, thanks to the proximity of the railway stations of Bloemendaal and Haarlem. Via the nearby Randweg of Haarlem, you can quickly travel by car to Amsterdam, Alkmaar, Heemstede, Schiphol, and The Hague.
The pleasant shopping street of the village Bloemendaal is within walking distance. In addition to Albert Heijn and HEMA, there is a varied range of (specialty) shops, good restaurants, and cozy (dining) cafes.
Several primary and secondary schools are in the immediate vicinity. In the surrounding greenery, there are various sports facilities, from cricket clubs to tennis associations.

HIGHLIGHTS
-Year of construction 1957;
-Energy label B;
-Living area approx 74 m²;
-Backyard approx 70 m², front yard 40 m2;
-Well-maintained with preservation of original details;
-Equipped with double glazing;
-Active and healthy VvE, there is a MJOP;
-VvE contribution is € 175 per month;
-Four spacious rooms with high ceilings;
-Boiler from 2011;
-Front and back garden;
-Age, asbestos clauses are applicable;
-Delivery can be fast, in consultation.

NOTE FROM THE RESIDENT:
'What struck me about this house at the time was the light, and that turned out to be true for all seasons. In the summer, the sun is high, keeping it pleasantly cool in the living spaces. In winter, it reaches all the way to the back of the living room, providing plenty of light even on gray days.
Children can play safely in the enclosed backyard, but it's also an ideal place for pets. We often went cycling to the dunes and the beach, and walking is possible everywhere in the wider area. The Kennemerduinen and the Waterleidingduinen are within cycling distance, and the many estates are worth exploring. The cozy village center has an extensive range of restaurants and, of course, Albert Heijn and Hema can also be found there. For those who enjoy nightlife, Haarlem is an option, but also Amsterdam: it's only 15 minutes by train, with free parking at the station. For those staying at home, the view remains wonderful, with cows, calves, and sheep on the other side in warmer months, as well as many foraging birds, including storks. Garden birds are frequent visitors in both the front and back gardens. All in all, a privileged place to live.'


"We have composed this information with due care. On our part, however, no liability whatsoever is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All specified sizes are measured in accordance with NEN 2580 and are indicative. We advise you to call in an NVM / MVA Broker who will assist you with his expertise in the purchase process. If you do not wish to take professional counseling, you are legally competent enough to oversee all matters that are of interest. The General Consumer conditions of the NVM are applicable "

Plattegrond

 • Plattegrond
 • Plattegrond
 • Plattegrond
 • Plattegrond

Reageren