GOOGLE REVIEWS

ELAN Makelaars Amstelveen
4.7
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
linda de graaff
linda de graaff
14:04 06 Jul 22
ELAN heeft ons huis voor een droomprijs verkocht en een perfecte deal gemaakt voor onze nieuwe aankoop. Het hele proces hebben we in slechts 8 weken tijd doorlopen... Dat betekent enorm veel regelen, schakelen en overleggen, ook in de avonden en weekenden. Niets is te veel gevraagd en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Dat geeft veel vertrouwen en vertaalt zich ook in de resultaten. En tot slot. Als je onderwijl ook nog een beetje lol wilt hebben moet je zeker met ELAN werken. It’s all in the name.
Stefanie Straverd
Stefanie Straverd
12:09 17 Jun 22
Wat ben ik blij dat ik voor deze makelaardij heb gekozen! Zowel met Fenny als met Vanessa te maken gehad tijdens de verkoop van mijn appartement in Amsterdam. Vanaf het eerste tot aan het laatste moment was het contact zeer positief en ik ben meer dan tevreden. Stoere vrouwen met lef en duidelijk met verstand van zaken! Professioneel, vriendelijk en luisterde naar zowel de belangen van mij als verkoper, maar nemen ook zeker de tijd voor de koper/geïnteresseerde. Het eindresultaat was top en mocht het ooit nodig zijn dat ik opnieuw een makelaar nodig heb dan zal ik direct Fenny of Vanessa inschakelen. Bedankt!
Else Simone Verhoeven
Else Simone Verhoeven
17:59 04 Jun 22
5-sterren service! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de overdracht van mijn verkochte woning in Buitenveldert had Vanessa alles tot in de puntjes geregeld. Vergeleken met andere ervaringen met makelaars voor zowel aankoop als verkoop was dit een aangename verrassing! Waar mijn ervaring bij andere makelaars is dat je overal zelf nog bovenop moet zitten, vertrouwde ik Vanessa volledig en heeft zij alles van begin tot eind uit handen genomen. Met name toen ik onverwacht in het ziekenhuis belandde, was zij erg betrokken en zorgde ze dat alles doorliep. Van de drie makelaars die mijn woning hebben getaxeerd, zat Vanessa ook het dichtst bij de uiteindelijke verkoopprijs. Had me geen betere makelaar kunnen wensen!
Hendrik-Jan Tolsma
Hendrik-Jan Tolsma
08:32 17 Dec 21
Heb een aantal huizen via Elan in Amsterdam verkocht en ben zeer blij met de service. Luisteren goed naar de wensen van mij als verkoper, maar zeker ook naar de aspirant koper. De rustige en open manier van communiceren boezemen veel vertrouwen in. Aanrader!
Thomas Haazelager
Thomas Haazelager
19:49 15 Aug 21
Ik heb Elan ingeschakeld voor de verkoop van mijn appartement en dat is uitstekend bevallen! Na het eerste orientatiegesprek met Vanessa wist ik gelijk dat dit de juiste partij voor mij was.Professioneel, vriendelijk, betrokken, goed bereikbaar en veel verstand van de markt en het makelaarsvak. En niet geheel onbelangrijk: een verkoopprijs gerealiseerd waar ik meer dan tevreden mee was.Daarnaast fijn dat de makelaars op dit kantoor elkaar goed op de hoogte houden en echt als een team werken. Ook erg prettig contact gehad met Fenny die een keer moest bijspringen.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader