MATCHMAKERS IN WONEN!

ELAN MAKELAARS

ELAN Makelaars is anders dan andere makelaars.

Wij zijn echte matchmakers: we matchen mensen aan huizen totdat ze verliefd worden en hun droomhuis hebben gevonden.
Met een verfrissende aanpak brengen we onze kennis en ons enthousiasme over.

Met veel ELAN helpen we bij verkoop, aankoop en verhuur van woningen.

AANKOOP

Een huis kopen in tijden van schaarste:
het hoeft geen illusie te zijn

VERKOOP

Uw huis verkopen:
zet uw liefde en herinneringen in

VERHUUR

Uw huis verhuren:
de voordelen en nadelen op rij

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

RECENT AANBOD

 • VOLENDAM, Boezelgracht 15

  Woonoppervlakte: 456 m²
  € 1.250.000,00 k.k

  **You will find the English translation below** Altijd al gedroomd van wonen aan het water met vrij uitzicht, voldoende ruimte (6 slaapkamers) en een eigen wellness met zwembad? Dan is deze luxe villa in het mooie Volendam wellicht iets voor jou. Prachtig gelegen aan een…

  Woonoppervlakte:
  456 m²
  € 1.250.000,00 k.k
 • AMSTERDAM, George Gershwinlaan 89 A

  Woonoppervlakte: 108 m²
  € 795.000,00 k.k

  **You will find the English translation below** Aangeboden: Casco nog op te leveren nieuwbouw appartement in gebouw THE GEORGE. Een unieke kans om dit appartement in te richten naar eigen smaak. Een zeer ruim en licht appartement van ca. 108m2, met hoge plafonds van ca….

  Woonoppervlakte:
  108 m²
  € 795.000,00 k.k
 • AMSTELVEEN, Ruischenstein 7

  Woonoppervlakte: 140 m²
  € 710.000,00 k.k

  **You will find the English translation below** Een ruim familiehuis op een prachtige plek! Dit karakteristieke jaren ‘50 hoekwoning van maar liefst 140m2 heeft een ideale ligging en is op loopafstand van het winkelcentrum “het Stadshart”. De woning is royaal ingedeeld en heeft 4 slaapkamers…

  Woonoppervlakte:
  140 m²
  € 710.000,00 k.k

ELAN MAKELAARS

Wij zijn echte matchmakers

KNOWHOW

Wat ons als kantoor anders maakt, is de achtergrond van onze medewerkers. Jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed, sales, marketing, (nieuwe) media in de lifestyle en woonbranche maakt dat we echte salestijgers zijn met veel knowhow, die we iedere dag weer inzetten voor het maximale resultaat. Onze klanten weten dat we met de voeten in de klei staan, eindeloos geduld hebben, proactief zijn en er alles aan doen om voor u een zo goed mogelijke deal te sluiten. Wij zijn creatief, zeer resultaat gericht en doen wat we beloven.

GEDIPLOMEERD

Bij ELAN werken uitsluitend gediplomeerde makelaars. Ieder van ons heeft haar eigen regio en specialisme. Ons werkgebied is Amsterdam Zuid, Buitenveldert, Amstelveen, Badhoevedorp, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel en Vinkeveen. ELAN makelaars blinkt uit in de eigentijdse manier van aanpak en dat komen we u graag vertellen. Komt het door de week niet uit? Dan spreken we toch gewoon ‘s avonds of in het weekend af! Bij ons  kunt u rekenen op een hoge dosis enthousiasme, gedrevenheid en een scherpe en transparante tarief afspraken.